Om oss

MB Konsult & Service registrerades i mars 2018 och är ett litet konsultföretag med bred kunskap inom flera arbetsområden. Vi riktar oss både till företag och privatpersoner.

Vi strävar alltid efter att överträffa kundens förväntningar. Inga projekt är förstora för oss – vi ska göra allt för att uppfylla dina önskemål och drömmar.

Varför bör ni välja MB Konsult & Service

Genom en ständig kommunikation och tät dialog med dig som kund ser vi till att inget missförstånd sker. Du har en kontaktperson genom hela projektet som du har en transparent dialog med där vi finns tillhands 24/7.

  • Flexibelt – Oavsett om du har ett projekt i tankarna eller ett ouppklarat projekt möter vi dig på vägen och hjälper dig till målet.
  • Effektivitet – Vi eftersträvar en effektiv process – du får svar på din offert-förfrågan inom 24 timmar och vi ser till att snabbt påbörja processen mot ditt drömprojekt.
  • Kvalitet – Vi eftersträvar alltid bästa resultat av vårt arbete – detta resulterar i långsiktiga samarbeten och nöjda kunder.

Vi utför arbetet per timme alternativt offert. Det viktigaste för oss är att kunden känner sig trygg och därför är det självklart för oss att:

  • Betalning sker alltid efter utfört och godkänt arbete. Aldrig förskottsbetalning.
  • Många av våra tjänster berättigar till avdrag enligt RUT och ROT.